Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns, descontents amb les obres de Sant Salvador

Veïns de la zona marítima del Vendrell demanen que la carretera de Sant Salvador continuï sent de doble direcció

La vorera sense urbanitzar d'un dels carrers afectats pels canvis en el trànsit La vorera sense urbanitzar d'un dels carrers afectats pels canvis en el trànsit CEDIDA
Veïnatge Cati Morell / Taempus
Dissabte, 08 Juliol 2017 10:19

Veïns de la zona marítima de Sant Salvador demanen a l’Ajuntament que valori la possibilitat de mantenir el doble sentit de circulació a la travessera urbana d’accés a aquest nucli des del Vendrell un cop acabades les obres que la Diputació de Tarragona fa a la zona, a partir de l’1 d’agost. Diuen que el projecte municipal de convertir aquest accés en una via de sentit únic en direcció a la platja obligarà a desviar el trànsit de sortida per carrers que no estan preparats per assumir tants vehicles i que, com el carrer Francolí, no reuneixen les condicions de seguretat necessàries per als vianants, les cadires de rodes o els cotxets. Els veïns recorden que els carrers paral·lels no tenen voreres i hi aparquen cotxes als dos costats. Segons ells, la remodelació de la trama urbana en aquesta zona obliga a canviar la ruta del bus urbà que fa el trajecte entre el Vendrell i la zona marítima. I això pot suposar un perill, ja que la zona on ha de parar el bus no reuneix les condicions de seguretat necessàries.

Els veïns consideren que l’Ajuntament s’hauria de replantejar el projecte, i proposen que s’arreglin les voreres i es facin més amples, i que s’elimini una línia d’aparcament, com a alternativa a mantenir la doble direcció a la trama urbana de la carretera de Sant Salvador.

El regidor d’Urbanisme, Josep Mercadé, va assegurar ahir que, malgrat que el projecte que s’està executant no inclou actuacions al carrer Francolí o els adjacents, des de l’Ajuntament s’analitzarà el comportament del trànsit un cop s’hagin acabat les obres, i “no es descarten actuacions per millorar tots els aspectes que hagin de garantir la seguretat tant dels vehicles com dels vianants”. Mercadé recorda que, en la presentació del projecte que es va fer a la Vil·la Pau Casals, ja es va anunciar que hi havia la possibilitat d’eliminar algunes places d’aparcament i de regular els límits de velocitat a la zona. Segons ell, el govern local treballarà amb una mentalitat oberta per garantir els millors resultats.

Les obres d’aquesta zona havien d’estar acabades per Sant Joan, però les dificultats que hi ha hagut amb les actuacions en el nivell de la capa freàtica han obligat a retardar la finalització del projecte. De fet, l’Ajuntament ha anunciat que aquest tram quedarà obert al trànsit els caps de setmana entre el 15 i el 31 de juliol, i a partir de l’1 d’agost obrirà definitivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: