Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

L’Ajuntament de Reus atén bé els barris?

El PSC ha carregat amb duresa contra l’alcalde Pellicer per una suposada deixadesa en l’atenció veïnal

Cases del barri Sol i Vista de Reus Cases del barri Sol i Vista de Reus CARLES MUÑOZ
Veïnatge
Dilluns, 17 Juliol 2017 08:52

Dies enrere, i per fer balanç de l’acció de govern de l’alcalde Pellicer, el PSC de Reus va ser molt crític i va assegurar que el batlle “ha suspès” l’examen per liderar la ciutat. De fet, el portaveu socialista, Andreu Martín, va apuntar llavors que la seva formació ja pensa en les municipals del 2019 i va aprofitar l’ocasió per carregar contra la suposada deixadesa dels barris per part del govern.

Reusdigital.cat s’ha posat en contacte amb els representants de diverses associacions de veïns de Reus per conèixer les seves opinions. “No hi ha cap barri com aquest de deixat per part de l’Ajuntament”, apunta la presidenta de l’associació de veïns Sol i Vista, Ana Belén Castaño. Majoritàriament, Castaño es mostra preocupada per l’execució del pla de barris que ha de definir les actuacions a tirar endavant pel consistori i que, en el marc dels pressupostos finalment aprovats, es podran realitzar sense perdre la subvenció de la Generalitat, tal com semblava fa uns mesos.

Des de l’associació de veïns Primer de maig de Mas Pellicer, Eduardo Navas es mostra molt crític amb el consistori. “És clar que tenim queixes. La Guàrdia Urbana no hi patrulla, per aquí, i a banda hem celebrat recentment les festes del barri i encara esperem la subvenció del consistori, així és que ens hem hagut de buscar la vida com hem pogut”, carrega. Per part seva, i encara amb la reclamació de la vorera a la carretera de Cambrils a l’horitzó, els veïns de Blancafort apunten que “no ens trobem desatesos”, en paraules de Bartolomé Pluma, el seu líder veïnal. “Ens agradaria que ens facin ja la vorera, però aquestes coses van a poc a poc”, matisa en al·lusió a l’entesa entre el consistori i la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: