Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del barri de Santa Úrsula de Valls demanen millores en mobilitat

Els veïns demanen a l'alcalde l'ampliació de voreres, mesures per reduir la velocitat de vehicles, l'ampliació del servei del bus urbà o la millora de la senyalització de passos de vianants

L'alcalde de Valls, Albert Batet, es va reunir dilluns amb els veïns del barri de Santa Úrsula L'alcalde de Valls, Albert Batet, es va reunir dilluns amb els veïns del barri de Santa Úrsula CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juliol 2017 08:26

L'alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat per la regidora de Via Pública, Dolors Farré, es van reunir dilluns al vespre amb els veïns del barri de Santa Úrsula. Els veïns van aprofitar l'encontre per demanar l’ampliació de voreres en algunes zones del barri, més mesures per reduir la velocitat de vehicles, l’ampliació de servei del bus urbà, la senyalització de passos de vianants o la revisió del ferm dels carrers en algunes zones. Durant la trobada, celebrada al local social de l’associació de veïns, l'alcalde de Valls els va informar d’algunes millores realitzades a la via pública, entre elles la recent pavimentació de carrers.

Aquesta reunió forma part de les trobades periòdiques que l’alcalde manté amb els veïns dels diferents barris de la ciutat per fer balanç de les actuacions realitzades i recollir els suggeriments ciutadans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: