Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ajornen la cadena humana contra la Budellera

La plataforma Salvem la Budellera desconvoca l'acció reivindicativa prevista per dissabte per no coincidir amb les mobilitzacions ciutadanes derivades de la situació política catalana

Imatge d'arxiu de la cadena humana que es va fer el juliol del 2010 per la preservació natural de la Platja Llarga de Tarragona Imatge d'arxiu de la cadena humana que es va fer el juliol del 2010 per la preservació natural de la Platja Llarga de Tarragona ELISABETH MAGRE/EL PUNT AVUI
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2017 08:22

La plataforma d'entitats Salvem la Budellera contràries al projecte urbanístic de la Budellera han desconvocat a cadena humana Salvem la Budellera prevista per dissabte 21 d'octubre per una nova data pendent de concretar. Els organitzadors han ajornat aquesta acció reivindicativa per evitar la coincidència amb altres mobilitzacions que s’estan fent aquests dies a Catalunya per demanar la llibertat dels presidents d’Òmnium i l’ANC, els drets fonamentalr o en contra de l’aplicació de l’article 155.

La cadena humana havia d’unir la plaça de la Font amb la catedral com a mostra simbòlica que el projecte de construcció d’aquest nou barri a Llevant “no és un tema que només afecti a Llevant, sinó a tot Tarragona”, segons els organitzadors. Entitats com la Federació de Veïns de l'Àra de Llevant (/FAV), la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), la Plataforma Salvem la Platja Llarga o GEPEC-Ecologistes de Catalunya defensen que un creixement sostenible és possible i que cal protegir el patrinoni natural i relligar la ciutat en lloc de construir nous barris com el que preveu el projecte urbanístic de la Budellera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: