Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns demanen un espai a l’antiga Torre Forta

L’AV Plaça Primer de Maig i voltants proposa ocupar una part d’una de les tres plantes de l’edifici que acollirà el SIAD de Tarragona

Imatge actual de l'antiga edificació de la Torre Forta, que dona nom al barri tarragoní de Torreforta Imatge actual de l'antiga edificació de la Torre Forta, que dona nom al barri tarragoní de Torreforta J.CARTANYÀ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dijous, 23 Novembre 2017 08:31

L’associació de veïns Plaça Primer de Maig i voltants de Torreforta demanarà a l’Ajuntament de Tarragona un espai a l’edifici de l’antiga Torre Forta per ubicar-hi la seu social i poder-hi fer reunions i activitats. En el darrer ple, el consistori va acordar emplaçar-hi el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), que oferirà atenció jurídica i social, però també cultural i de formació adreçada a les dones.

El president de l’entitat veïnal, Modesto Pallejà, considera positiu pel barri l’arribada del SIAD perquè dinamitzarà un edifici que darrerament estava abandonat. Ara bé, els veïns consideren que un edifici de tres plantes com el de la Torre Forta té suficient espai per acollir l’entitat veïnal, que fa quatre anys que demana un local. En aquest sentit, Pallejà recorda que l’ajuntament els va oferir un local municipal situat al carrer Tortosa, però “aquell no es trobava condicionat i no tenim prous recursos per adaptar-lo”. A més, els veïns del barri tarragoní pensen que la seva presència contribuiria a la dinamització tant de l’edifici com de l’espai exterior, que actualment es troba força deixat.

Fins ara, el mas de Torreforta pertanyia al Patronat Municipal d'Esports. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la "transcendència" que tindrà per al barri i per a la zona de Ponent la situació en aquest històric edifici del servei. Per la seva banda, la tinent d'alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha explicat que, d'aquesta manera ,es vol donar al SIAD un espai adequat per a la feina que efectua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: