Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona reforça la il·luminació a Parc Riu Clar

L'actuació es produeix després d'una reunió entre l'associació de veïns de Parc Riu Clar i el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín

El barri de Parc Riu Clar de Tarragona, amb els dos nous punts de llum El barri de Parc Riu Clar de Tarragona, amb els dos nous punts de llum CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 19:32

La regidoria d’Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona ha reforçat la il·luminació del barri de Parc Riu Clar. En concret, s’ha col·locat dos punts de llum: un de similar als existents (3,5m d’alçada i amb una llumenera tipus esfera) i, un altre de més alt, de 8m, amb dos projectors per il·luminar la zona central del parc. El cost total de la inversió ha estat de 5.073 euros (IVA inclòs).

Aquesta actuació es produeix després d’una reunió entre l’associació de veïns de Parc Riu Clar i el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Després de l’estudi dels enginyers municipals s’ha decidit reforçar la il·luminació.

Aquest increment de punts de llum no és nou. Des de l’estiu passat, s’han fet diferents intervencions d’ampliació de l’enllumenat públic que responen a la necessitat d’augmentar els punts de llum existents en zones fosques de la ciutat per motius de seguretat. Aquestes intervencions es van iniciar al setembre i van suposar un increment de 23 punts de llum de l’inventari municipal. En concret, es van ampliar en 17 punts de llum en passadissos laterals i a la zona central del Parc de la Ciutat i es van incrementar en 6 punts el carrer Manel Albiach, a la zona de la Savinosa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: