Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup de Nadal d’Artistes Vallencs celebra els 75 anys amb un llibre

El llibre ‘75 Anys – 115 Artistes’ és un recull de cartells que es presentarà el proper 15 de desembre a l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV)

El Grup de Nadal d'Artistes Vallencs, en una imatge d'arxiu El Grup de Nadal d'Artistes Vallencs, en una imatge d'arxiu CEDIDA/ EL VALLENC
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 13:04

El Grup de Nadal d’Artistes Vallencs commemora el seu 75è aniversari amb el llibre ‘75 Anys – 115 Artistes’. L’acte de presentació serà divendres 15 de desembre, a les 20h, a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs. El llibre és una novetat d’aquesta edició i consisteix en un recull dels 75 cartells que han anunciat l’exposició al llarg dels anys, un llibre que segons Pere Toda, president del Grup, intenta ser històricament i visualment molt atractiu.

El llibre inclou la història del 75è aniversari i una introducció del poeta Gabriel Guasch en què contextualitza la vida social i artística de Valls. A més a més, en l'acte de presentació es farà un reconeixement a diversos artistes del Grup de Nadal per la seva tasca i implicació amb l’entitat.

També es pot visitar l’exposició d’art que fan cada Nadal fins al 7 de gener a la Sala i al Pati de Sant Roc, que a més incorporarà objectes dels 75 anys de l’entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: