Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja es coneixen els guanyadors del LXXI Concurs Exposició Nacional de Roses

Els germans Ballester Valveny (categoria rosa estàndard), Carme Miró (poliandres) i Cori Fonts Capdevila (miniatures) són els premiats al concurs reusenc

La millor rosa 'Ciutat de Reus' La millor rosa 'Ciutat de Reus' CENTRE DE LECTURA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Mai 2018 15:26

Els germans Ballester Valveny (categoria afeccionats rosa estàndard), Carme Miró (afeccionats poliandres) i Cori Fonts Capdevila (afeccionats miniatures) són els guanyadors del LXXI Concurs Exposició Nacional de Roses, que s’ha inaugurat aquest dissabte al Teatre Bartrina de Reus. Per la seva banda, Ramon Fonts Capdevila s’ha endut el primer premi del XXXII Concurs de Composicions Florals de Roses. La 71a edició del Concurs Exposició Nacional de Roses, organitzat pel Centre de Lectura de Reus, es podrà visitar fins al pròxim dilluns 7 de maig.

El jurat del Concurs Exposició ha decidit també atorgar el trofeu millor rosa 'Ciutat de Reus' a Fina Rius, roserista que també ha guanyat el trofeu especial rosa 'Centre de Lectura 1859' i el trofeu a la rosa més perfumada. El trofeu rosa 'Centre de Lectura' ha estat per als germans Domingo Monteverde i el premi 'Joaquima Gallisà de Rueda In memoriam' (millor exemplar) per als germans Ballester Valveny. Finalment, els premis millor rosa 'Pau Casals', millor exemplar 'Albert Via' i millor col·lecció 'Roses Pere Dot' han recaigut, respectivament, en els germans Ballester Valveny i M. Josepa Domingo.

Un total de 69 roseristes han participat en el concurs d’enguany. L’acte de lliurament de premis l’han presidit l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó. La glossa del certamen l’ha pronunciat Fina Masdéu, doctora en Filologia Catalana. Durant l’acte, el Cor Mestral, que enguany celebra el trentè aniversari d ela seva fundació, ha interpretat un petit concert.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: