Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició fotogràfica al Vendrell reflexiona sobre l’autisme

El Centre cívic l’Estació del Vendrell acollirà fins al 25 de maig l’exposició de l’artista Jordi Saurí

L’exposició de l’artista Jordi Saurí es podrà visitar fins al 25 de maig al Centre cívic l'Estació L’exposició de l’artista Jordi Saurí es podrà visitar fins al 25 de maig al Centre cívic l'Estació CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Mai 2018 11:08

L’exposició fotogràfica ‘Vull ser’ és la iniciativa del fotògraf i professor visual, Jordi Saurí, que busca donar suport al Trastorn d’Espectre Autista (TEA).

Algunes de les fotografies que conformen l’exposició tenen missatges però, la majoria, només són imatges de platges amb les quals l’autor vol plasmar la senzillesa, la sensibilitat i provocar una reflexió al públic. La mostra de fotografies rep el nom de ‘Vull ser’ perquè se centra sobretot en el que aquests infants, que pateixen el trastorn d’espectre autista i aspergir, volen ser i els reptes que tenen durant la seva vida.

L’exposició es podrà visitar fins al 25 de maig al Centre cívic l’Estació de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores i de 15:00 a 22:00 hores. La visita és totalment gratuïta i està ubicada a la primera planta del centre cívic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: