Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una alumna de l'Institut Sant Pere i Sant Pau, entre les 10 fotografies guanyadores del concurs internacional EFIM

La foto de Nekane Moreno sobre la catedral ha estat seleccionada d'entre les 1.090 presentades a la 22a edició de l'EFIM (Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments)

La fotografia 'La Catedral entintada', de Nekane Moreno, ha estat seleccionada d'entre les 1.090 imatges presentades La fotografia 'La Catedral entintada', de Nekane Moreno, ha estat seleccionada d'entre les 1.090 imatges presentades NEKANE MORENO
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Juliol 2018 17:54

L'alumna de l'Institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, Nekane Moreno (4t d'ESO), ha estat una de les guanyadores de la 22a edició del concurs EFIM (Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments). La seva fotografia 'La Catedral entintada' ha estat seleccionada d'entre les 1.090 imatges presentades d'arreu del món. Però aquest no ha estat l'únic reconeixement que ha rebut l'institut tarragoní. Una altra fotografia de l'alumne Denis Chirila (3r d'ESO) ha quedat finalista ja que ha quedat entre les 30 millors.

Aquest concurs, d'àmbit internacional, ha estat impulsat per les professores del centre, Magada Murillo i Marga Molero, que van aconseguir un bon nombre d'alumnes per participar-hi. L'EFIM valora el tractament creatiu i originalitat de les imatges captades sobre monuments. 

L'alumna Nekane Moreno assistirà aquest dijous 5 de juliol, a l'acte de lliurament de diplomes i premis que tindrà lloc al centre de l'Arts Santa Mònica de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: