Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Set artistes exploren la complexitat de l’absència en una exposició al Moll de Costa

L'exposició col·lectiva 'Absència' s'inaugurarà el proper dijous 19 de juliol, a les 20h, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona

'Antilogia de l'absència', de Pepo Argilaguet 'Antilogia de l'absència', de Pepo Argilaguet CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Juliol 2018 08:26

Set artistes exploren, des de diverses perspectives, la complexitat de l’absència. Una absència que obsessiona, crea i provoca. Són reflexions que s'expressen en les obres presentades pels artistes participants de l'exposició col·lectiva 'Absència', que s'inaugurarà el proper dijous 19 de juliol, a les 20h, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. L'acte d'inauguració comptarà amb una intervenció musical basada en la 'Chacona de la partita núm. 2 en re menor de J.S.Bach'. 

Els artistes que exposen la seva obra són Pepo Argilaguet, Mar Borrajo, Josep Daura, Eugeni Fabregat, Eduard Fortuny, Juan Carlos Lozano i Manuel Morales. L'exposició, que es podrà visitar fins al 9 de setembre, ha estat comissariada per Juan Carlos Lozano i produïda per Rosa Ciurana. 

Reflexions dels artistes sobre l'absència

"Les desaparicions que s’entrellacen en les sales es lliguen a esdeveniments universals o personals, a successos que el temps no pot esborrar. Inesgotable, ineludible, desconcertant... L’absència roman en la memòria i no acaba mai. És només l’oblit el que l’amenaça i esborra la seva presència. De la mateixa manera que els silencis comuniquen, les absències parlen". Les cendres d’un incendi recorden el foc i les propostes d’aquesta exposició evoquen històries. L’absència no és només mort, és silenci, és llunyania, és buit, és solitud, és quietud... Una mostra per reflexionar.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: