Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Seleccionades les obres per al Concurs de pintura del Vendrell 2018

En total, s'han presentat 33 obres al certamen, de les quals el jurat n'ha escollit 11

Imatge promocional del Concurs de pintura del Vendrell 2018 Imatge promocional del Concurs de pintura del Vendrell 2018 CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 09 Agost 2018 17:32

La Regidoria de Cultura ha donat a conèixer les obres seleccionades per participar en el Concurs de pintura del Vendrell 2018, un certamen que pretén fomentar l’exercici de les arts plàstiques amb el municipi del Vendrell com a motiu principal.

En total, al certamen s’han presentat 33 obres, de les quals el jurat n’ha escollit 11. Aquest estava format per la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, com a presidenta, i per un representant de Serveis Mèdics Penedès, SL; per Ton Barnadas, de Barnadas Assessors, SL, pel pintor Joan Serra i per la pintora Montserrat Almonacid com a vocals.

Les obres seleccionades

Després de reunir-se el passat 7 d’agost, els membres del jurat van escollir les següents obres: 'L’arbre de la vida', de Teresa Camí Mateu, de Lleida; 'Mirada', de Yolanda Cotonat Millan, del Palau d’Anglesola; 'Personatges a la cafeteria', d’Ernest Descals Pujol, de Manresa; 'Amorfo IV', de Julio García Iglesias, d’Abrera; 'Reclòs', de Montse González Papiol, de Calafell; 'Núvols al mar del Penedès', de M. Teresa Jané Abelló, de Barcelona; 'La vendimia', de Julio Lasheras Aliaga, del Vendrell; 'Trencada', d’Álvaro Romero Molina, de Tarragona; 'Desert urbà II', de Narcís Sala Gascons, de Lloret de Mar; 'Plaça de la Llana', de Juan Manuel Torres Zambudio, de Gavà; i 'Outshined', d’Emily Elisabeth Wilson, de Bonastre.

Aquestes obres seleccionades estaran exposades, del 24 d’agost al 22 de setembre, a la Sala del Portal del Pardo. Coincidint amb el dia de la inauguració de la mostra, el divendres 24 d’agost, a les 20h, el Jurat comunicarà els tres premiats.

Els premis del Concurs de pintura del Vendrell són els següents: Un primer premi de 1.800 €, patrocinat per Serveis Mèdics Penedès, SL i una exposició l’any 2019, a la Sala Portal del Pardo; un segon premi de 1.000 €, patrocinat per Barnadas Assessors, SL i un tercer premi de 750 €.

L’exposició es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo, de dilluns a divendres, de 18 h a 20.30 h. I dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 a 20.30 h. Els diumenges i festius la sala està tancada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: