Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició 'Presos polítics a l'Espanya contemporània', al CERAP de Riudoms

Aquest divendres 28 de setembre s'inaugurarà una reproducció de l'obra de Santiago Sierra que va ser retirada de la fira Arco de Madrid

Imatge d'arxiu de l'exposició 'Presos polítics a l'Espanya contemporània', una reproducció de l'obra censurada de Santiago Sierra Imatge d'arxiu de l'exposició 'Presos polítics a l'Espanya contemporània', una reproducció de l'obra censurada de Santiago Sierra CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 27 Setembre 2018 18:42

El Centre d'Estudis Riudomentcs Arnau de Palomar (CERAP) inaugura aquest divendres 28 de setembre, a les 19.30 h, l'exposició 'Presos polítics a l'Espanya contemporània', una reproducció de l'obra censurada de Santiago Sierra a la darrera edició de la fira d'art contemporani ARCO. L'acte serà presentat per l'artista Àlvar Calvet.

Va ser el passat mes de febrer quan a la fira Arco de Madrid el parc firal Ifema va demanar retirar la peça "Presos polítics a l'Espanya contemporània" de Santiago Sierra, artista i activista madrileny de 52 anys i autor de múltiples creacions que sempre s’han caracteritzat pel seu caràcter polític. Era el primer cop en 37 anys d'història de la fira que es retirava una de les seves obres. Des de llavors l'exposició ha passat per moltes ciutats, València i Barcelona entre d'altres.

A partir d’una selecció d’exemples molt clars, l’obra vol fer visible l’existència de presos polítics a l’Estat espanyol i destaca que, dins el panorama carcerari actual, un gran nombre de presos han estat condemnats a causa de les seves ideologies, especialment d’esquerres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: