Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull l’exposició pictòrica de Montse Gonzàlez Papiol

La sala Lluís d’Icart acull, fins al dia 29 d’aoctubre, una exposició pictòrica de l’artista calafellenca

Un dels quadres de Montse Gonzàlez Papiol, que s'exposa a la sala Lluís d'Icart Un dels quadres de Montse Gonzàlez Papiol, que s'exposa a la sala Lluís d'Icart CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 20:57

La sala d'exposicions Lluís d'Icart de Torredembarra farà gala de l'exposició pictòrica de Montse Gonzàlez Papiol. Les obres, que es podran veure fins al 29 d'octubre, mostren paisatges de l'entorn de l'artista calafellenca, representacions arquitectòniques i pintures gestuals i simbolistes.

Montse Gonzàlez es defineix com una artista experimentadora plàstica i visual. Llicenciada en Belles Arts, al llarg de la seva trajectòria ha experimentat amb múltiples facetes, des de la pintura a la il·lustració passant pel disseny gràfic. L'artista porta més de vint anys dedicant-se a la docència de l’art del dibuix amb alumnes de secundària, una professió que ella considera tota una vocació.

Els inicis de l’artista van estar fortament influenciats per la pintura gestual i simbolista, una visió que marca la seva primera exposició individual l’any 1994. En canvi, a la darrera dècada, s’observa en els seus quadres un viratge cap a la representació arquitectònica, influenciada per la geometria descriptiva i amb una notòria actitud crítica que l’acompanya en aquesta visió especial del paisatge que l’envolta i que l’artista qualifica de compartimentat i degradat, el Baix Penedès. L’artista afirma tenir un vincle emocional amb el substrat paisatgístic i patrimonial del seu entorn. Tot aquest conjunt de motivacions i emocions configuren el seu especial imaginari.

L’horari de visita de l’exposició és de dilluns i divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h (accés pel Camí de l’Era).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: