Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continua el cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' a Alcover

La sessió vermut 08 del cicle presentarà aquest dissabte 24 de novembre, a partir de les 11:30h, al Convent de les Arts, l'acció-instal·lació 'Qui sóc? On sóc?' del col·lectiu Zona Zàlata

El Convent de les Arts acollirà aquests dissabte al matí la  Sessió 8 del cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' El Convent de les Arts acollirà aquests dissabte al matí la Sessió 8 del cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 23 Novembre 2018 17:02

Aquest dissabte 24 de novembre, es celebrarà la sessió 08 del cicle d'Arts visuals 'Parlem Contemporani?', a partir de les 11:30h, al Convent de les Arts d'Alcover, amb l'entrada gratuïta. Aquesta sessió vermut donarà el tret de sortida amb 'Qui sóc? On sóc?', una acció-instal·lació de Zona Zàlata. El col·lectiu tarragoní, dirigit per Joan Pasqual, ens proposa "una visió opaca de la relació entre persones, on el punt de trobada no existeix, o potser sí... (...)".

Per altra banda, es torna a comptar amb la col·laboració de la Fundació BEEP d'art electrònic que, en aquest cas, permetrà visionar HUHB 387 y HUHB 492, una peça de Fakeshop creada a partir de la instal·lació 'Human Use of Human Beings (HUHB)' a l' Eyebeam Atelier de Nova York, un projecte off-site que va suposar la inclusió del net art a la Biennal de Whitney del 2000.

A les sales, una instal·lació pictòrica del Fabià Claramunt, 'Caput Mortuum', ens mostrarà un recorregut amb pintura, objecte i text, on s'explora la incertesa creada al voltant de l'origen real d'aquest pigment. És precisament l'imaginari creat al voltant dels seus orígens, el que serveix d'escenari per establir les possibilitats narratives de la confusió entre ells.

Ens rebrà i acomiadarà, al claustre del Convent, 'G-Raons' una instal·lació d'arquitectura efímera del Pere Estadella amb l'escala com a protagonista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: