Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició col·lectiva i efímera als porxos del carrer Merceria

La Galeria Urbana efímera i de carrer torna aquest dissabte 24 de novembre a la Part Alta de Tarragona

La Galeria Urbana efímera i de carrer torna aquest dissabte a les voltes del carrer Merceria, a la Part Alta de Tarragona La Galeria Urbana efímera i de carrer torna aquest dissabte a les voltes del carrer Merceria, a la Part Alta de Tarragona ALBERICH FOTÒGRAFS
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Novembre 2018 00:53

Aquest dissabte torna la Galeria Urbana efímera i de carrer, amb una una exposició col·lectiva i oberta a tots als artistes que hi vulguin participar i donar a conèixer la seva obra. L'acció tindrà lloc aquest dissabte 24 de novembre, de les 11 a les 14h, a les voltes del carrer Merceria, a la Part Alta de Tarragona i està organitzada per l'Associació Cultural Tarraco Crea.

Art al carrer, art per fer ús dels espais urbans incitant a l'activitat, a la trobada, a les converses, a una experiència compartida a través de l'art. En definitiva és un projecte que fomenta les relacions humanes dins de la ciutat a través de l'art i la recuperació de l'espai urbà per als ciutadans, la reconquesta dels carrers com a espai d'esbarjo i expressió.

Els espais habilitats seran el d'exposició col·lectiva, a les voltes del carrer Merceria; l'Espai Pirulas, amb una exposició de fotografia d'autor, al carrer Merceria, 2; l'Espai Empanada Chic, una exposició de publicitat vintage, ubicada al carrer Merceria, 7; i l'Espai Print or Die, un punt d'intercanvi d'obra gràfica 1X1 ( en portes 1 i la canvies per una altra).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: