Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut Pons d'Icart llueix un mural artístic en record del setge del Francès

La intervenció de l’artista urbà Megan forma part del projecte 'Educació per la pau' i compta amb el suport de la Generalitat, l’Ajuntament i Repsol

La intervenció de l’artista urbà Megan forma part del projecte 'Educació per la pau' La intervenció de l’artista urbà Megan forma part del projecte 'Educació per la pau' CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Novembre 2018 21:28

La façana de l’Institut Pons d’Icart de Tarragona ja llueix amb el mural artístic en record de la Guerra del Francès. Es tracta d’una iniciativa engegada per l’INS i l’artista Megan amb el suport de Repsol, el departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament. La intervenció forma part de les activitats del projecte 'L’Educació per la Pau' que el centre organitza cada curs.

Durant aquest mes de novembre, l’alumnat ha pogut gaudir, a través de diferents actuacions pedagògiques i de manera transversal, de tot el procés artístic, des del començament de l’obra fins al producte final.

A més de la pintura del mural, l’autor ha treballant amb els alumnes de l’ESO que cursen les optatives d’Il·lustració, Còmic i Visual i Plàstica i de batxillerat que fan Cultura Audiovisual, Fonaments de l’Art II, Dibuix Artístic i Història de l’Art. L’objectiu ha estat que coneguin de primera mà el treball de l’artista i establir un lligam en el qual se sentin partícips del projecte.

Amb aquesta intervenció artística, l’Institut Pons d’Icart dona el tret de sortida a tot un seguit d'actes per commemorar el 500 anys del naixement de Lluís Pons d'Icart.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: