Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La galeria Camil·la Pérez Salvà celebra 15 anys a la Sala Portal del Pardo del Vendrell

L’exposició col·lectiva ’15 anys de ceràmica’ s'inaugurarà el 7 de desembre, a les 20:00h, on s’exhibiran les obres de Camil·la Pérez Salvà i les dels artistes que han exposat en la seva galeria

La galeria Camil·la Pérez Salvà celebra 15 anys amb una exposició a la Sala Portal del Pardo (a la imatge) La galeria Camil·la Pérez Salvà celebra 15 anys amb una exposició a la Sala Portal del Pardo (a la imatge) ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 21:44

La galeria Camil·la Pérez Salvà celebra 15 anys amb una exposició a la Sala Portal del Pardo que hi comptarà amb la presència de les obres de ceràmica dels més de 50 artistes que hi han exposat en els darrers anys. Amb aquesta exposició la galeria posarà punt final a la seva activitat divulgativa de la ceràmica.

’15 anys de ceràmica’ comptarà amb més de 40 artistes, entre els quals hi destaquen diverses figures rellevants del món de la ceràmica, hi són: Agustín Ruiz De Almodóvar, Alison Tinker, Antonio I. González, Carme Balada, Carme Coma, Cristina Guzman Traver, Eli Moretó, Eulàlia Oliver, Eva López Miguel, Hisae Yanase, Jaume Vila, Jordi Marcet i Rosa Vila-Abdal, Kwon Sang In, Lee Ki Joo, Madola, Marc Iturri, Maria Bofill, Maria Bosch, Maria Gelabert, Maria Pallejà, Maria Ramis, Maria Romaní, Maria Teresa Capeta, Mary Gumà, Mercè Beneit, Mercè Coma, Mercè Mir, Teresa Elias, Mercè Rius, Montse Lanas, Montserrat Riu, Neus Segrià, Núria Pié, Núria Soley, Ramon Fort, Rosa Cortiella, Sylvian Meschia, Teresa-Marta Batalla, Yukiko Murata i Camil·la Pérez Salvà.

                               'La plomada', una de les obres exposades (Foto: Ton Barnadas): 

La plomada

L’exposició es podrà visitar fins al 5 de gener de 2019, de dimarts a dissabte de 17:00h a 20:00h, i dissabtes, diumenges i festius d’11:00h a 14:00h. El diumenge 16 de desembre, a les 12:00h, es farà una visita guiada per l’exposició, la qual s’ha de celebrar a la Sala Portal del Pardo per motius d’espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: