Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició col·lectiva a Riudoms d'il·lustradors del Camp i l'Ebre

Un total de 30 professionals es reuniran per exposar sota un tema comú: la simbiosi

Imatge d'arxiu del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) Imatge d'arxiu del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dijous, 28 Febrer 2019 21:50

La Secció d'Art del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) inaugura aquest divendres 1 de març, a les 19.30 h, l'exposició 'Simbiosi. Exposició col·lectiva d'il·lustradors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre'. Un total de 30 professionals es reuniran per exposar sota un tema comú: la simbiosi. Des de diferents tècniques i estils que van des de la il·lustració científica fins a la conceptual, els participants demostraran les possibilitats comunicatives de la seva disciplina.

Actualment, molts il·lustradors viuen i treballen a la demarcació de Tarragona i molts s’han format a les escoles d’art i disseny de la demarcació. Un cop donen el salt al món professional, però, tenen poques oportunitats de fer visible la seva obra en el seu context, i sovint han de buscar oportunitats fora de la província. L’objectiu de l’exposició no és només contribuir a donar visibilitat a aquests professionals, sinó també reivindicar el talent que tenim a les nostres comarques.

L'exposició es podrà visitar durant tot el mes. Durant l’acte inaugural es realitzarà un mural conjunt entre tots els participants i compta amb el patrocini de Vermuts Miró i la Cooperativa Agrícola de Riudoms. Els il·lustradors participants són: Alba Domingo, Ana Serret, Anduluplandu, Armand, Arnau Casanoves, Berta Artigal, Clarisa Starling, Dawnoi Martí, Edu Polo, Eliot Borràs, Ferran Orta, Gerard Martin, Henry Knight, Hernan en H, Ignasi Blanch, Julio Aliau, Laia Ferraté, Laie Toldrà, Manuel Moranta, Namibia Coronado, Octavi Torné, Pep Serra, Sara Porras, Silvia Iglesias, Tamara Huete, Tati Ayala, Thais G. de Alberdi, Toni Térmens i Txomin Medrano.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: