Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca inicia un cicle de conferències dins del marc 'Joieria efímera'

Les dues xerrades s’oferiran al Castell de Vila-seca

L'exposició 'Cadena de paraules. Joieria efímera', de l'EADT, es podrà visitar al Castell de Vila-seca fins al proper 20 de maig L'exposició 'Cadena de paraules. Joieria efímera', de l'EADT, es podrà visitar al Castell de Vila-seca fins al proper 20 de maig AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Mai 2022 10:25

L'Ajuntament de Vila-seca segueix amb la programació de Sant Jordi i ho farà amb dues conferències d’artistes del món de l’art al Castell de Vila-seca.

La primera conferència, aquest dijous 5 de maig, a les 19h, anirà a càrrec de Raluca Bazura, ceramista establerta a Tortosa que s’ha fet un nom en el món de la moda amb joies artístiques de porcellana i que exposarà 'Quan l’art es converteix en joieria'.

La segona conferència la pronunciarà Nicolás Estrada, el proper 12 de maig, a les 19h. L’artista i escriptor colombià presentarà 'Tallant el meu propi camí. Creant més enllà de la joieria', un treball personal i transgressor en què es por veure la recerca d’una reflexió recorrent. Les seves peces poden trobar-se, a més, en galeries de diferents parts del món com Glasgow, Torí, Riga o San Francisco.

Cal recordar que l’exposició 'Cadena de paraules. Joieria efímera', de l'EADT, es podrà visitar al Castell de Vila-seca fins al proper 20 de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: