Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició '7 racons, un poema' del pintor Eduard Lanuza arriba a la Sala Portal del Pardo

La mostra del pintor vendrellenc s'inaugurarà el dijous 2 de febrer, a les 19 h, i es podrà visitar fins al 25 de febrer

L’espai polivalent de la Sala Portal del Pardo del Vendrell acollirà l’exposició '7 racons, un poema', del pintor vendrellenc Eduard Lanuza L’espai polivalent de la Sala Portal del Pardo del Vendrell acollirà l’exposició '7 racons, un poema', del pintor vendrellenc Eduard Lanuza CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Gener 2023 17:34

L’espai polivalent de la Sala Portal del Pardo del Vendrell acull l’exposició '7 racons, un poema', del pintor vendrellenc Eduard Lanuza (@elanuza_art).

La inauguració es celebrarà el dijous 2 de febrer, a les 19 h, i es podrà visitar fins al 25 de febrer de 2023. L'horari de visita serà, de dimarts a dissabte, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Els festius estarà tancat.

En paraules del mateix Lanuza, "en el fet de pintar, em sento una mica hereu d’aquells que ratllaven i pintaven en una cova. I, com ells, sense saber massa ben bé perquè, aquí i ara, torno a repetir els dies, deixant l’empremta per a uns altres ulls".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: