Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla celebrarà aquest diumenge el Mercat de l’Art

El mercadet d'artistes, que tindrà lloc de les 10 a les 15 h, es completa amb la jornada d'activitats 'Art al carrer'

Imatge d'arxiu d'una parada del Mercat de l'Art d'Altafullla Imatge d'arxiu d'una parada del Mercat de l'Art d'Altafullla ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Març 2023 11:31

Com cada primer diumenge de mes, Altafulla celebrarà aquest 5 de març el Mercat de l’Art amb les activitats 'Art al Carrer'. Aquesta cita té lloc cada primer diumenge del mes de març i l’organitza el Cercle Artístic d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Programa d’activitats

Els actes del Mercat de l’Art tindran lloc, des de les 10 h, -quan les exposicions siguin obertes al públic-, fins a les 15 h- a l’espai Pallissa de l’Era del Senyor. La primera activitat serà a les 12 h, amb la xerrada sobre art 'Artemisa Gentileschi', a càrrec de la historiadora de l’art i docent Isabel Ràfols. A continuació, des de les 13 h, es podrà gaudir del vermut musical amb música flamenca i jazz en directe, interpretada per l’artista Samuel El Tárraco.

Artistes expositors

A la mostra d’Art de Carrer a Altafulla d’aquest any 2023 és comptarà amb peces creades per artistes com Alícia Cabeza, Marta Balañá, Nati Podio, Toni H. Blasco, Paul Warning, Cristina Valdespina, Marcos Zrihen, Josep Font Serrarols, Margrete Vanschoelant, Patricia Solé, Montserrat Saló, Rosa Orero, Núria Calvet, Carmen Calvo, Janet Peppers, Laura Pijuan, Salvador Antón, Ursula Kuhlow, Sibil·la, Carlos Sola i Montse Tejada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: