Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Paradigmes' torna amb la proposta d'art digital 'Introscòpic' a Reus

El muntatge obra de Marc Pedrós, es projectarà a Cal Massó els dies 1 i 2 de juny, a les 20.30 h

El cicle multidisciplinari, contemporani i cultural 'Paradigmes' torna a Reus amb la proposta 'Introscòpic' de Marc Pedrós El cicle multidisciplinari, contemporani i cultural 'Paradigmes' torna a Reus amb la proposta 'Introscòpic' de Marc Pedrós CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 01 Juny 2023 09:17

El cicle multidisciplinari, contemporani i cultural 'Paradigmes' torna a Reus amb la proposta 'Introscòpic' de Marc Pedrós. Les funcions es podran veure a Cal Massó el dijous i divendres 1 i 2 de juny, a les 20.30 h.

'Introscòpic' es tracta d’un programa d’art digital que combina cinema experimental i performance, explorant el llenguatge audiovisual muntat en directe. Les peces projectades es van editant en presència del públic a mesura que es van passant, amb l’objectiu de crear uns relats que adquireixin poètica, subjectivitat i dinamisme, fugint del cinema tradicional.

Obres projectades

El programa “Introscòpic” està format per tres peces presentades com a projeccions cinematogràfiques, amb un espai pel realitzador que va editant les obres al mateix moment. Acostumen a tenir durada de curtmetratge, però depenent de la projecció el ritme i la durada són mutables i variables.

Les obres que es projectaran són:

#1 DES PAS SUR LA NEIGE - La nit de la neu amaga totes les seves possibilitats d’amor i rebuig sobre les passes que esborra i reescriu.
#2 LES MANS - Al llarg de la història, les mans ens han mostrat el seu poder de creació, destrucció i expressió. Aquest poema audiovisual sobre arxiu fílmic reviu el seu poder en una història personal.
#3 SINTONIA - Un camí per la ruralia desplega la consciència del seu autor.

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir a la web ticket.reuscultura.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: