Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra oferirà a tots els consellers destituïts ser "restituïts" en el càrrec

El president investit admet que no sap quan durarà la legislatura i insinua que dependrà de la “resposta de l’Estat” a la “situació d’excepcionalitat”

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'entrevista a 'Els Matins' de Catalunya Ràdio El president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'entrevista a 'Els Matins' de Catalunya Ràdio JÚLIA PÉREZ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 15 Mai 2018 15:03

El president de la Generalitat investit pel Parlament, Quim Torra, ha avançat aquest dimarts que oferirà a tots els consellers del Govern destituït de Carles Puigdemont tornar al càrrec i restituir-los “si ells volen”. En una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', Torra ha dit que “seria un honor” per a ell poder tornar a nomenar-los consellers si accepten l’oferta que els hi farà tant si estan a la presó, a casa seva o a l’estranger. En aquest sentit, però, ha detalalt que la formació del futur Govern és una de les qüestions que vol acabar de perfilar en la seva reunió "de coordinació" amb Carles Puigdemont a Berlín.

El president, a més, també ha explicat que vol visitar els independentistes presos aquesta mateixa setmana o “el més aviat possible”. Igualment, ha admès que no sap quina durada pot tenir la legislatura que arrencarà el seu Govern, però ha insinuat que dependrà de la “resposta de l’Estat” a la “situació d’excepcionalitat” que assegura que viu Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: