Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roldán sobre la carta de Torra al Rei: “És un tripijoc dels dirigents del ‘procés’; volen fer creure que ofereixen diàleg però ja no enganyen a ningú”

El portaveu de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales, lamenta la utilització de l'acte d'inauguració del Palau d'Esports de l'anella Mediterrània per fer "un míting independentista"

La diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán La diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán CEDIDA
Catalunya ACN
Divendres, 22 Juny 2018 07:27

“La carta de Torra al Rei és un tripijoc dels dirigents del ‘procés’; volen fer creure que ofereixen diàleg però ja no enganyen a ningú”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en relació a la carta que el president de la Generalitat, Quim Torra, va fer arribar ahir al Rei Felip VI “fent veure que vol dialogar amb el cap de l’Estat que el seu partit ha declarat persona non grata en alguns municipis catalans”.

En una roda de premsa al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán ha destacat que “el propi Torra sembla que demà no vol assistir a la inauguració dels Jocs del Mediterrani per no coincidir amb el Rei” i ha explicat que “com a tarragonina” està “indignada perquè el president de la Generalitat no fa de president de tots els catalans” ja que “no té cap inconvenient en assistir a actes de l’ANC o Òmnium Cultural” mentre no vol assistir a “un esdeveniment que és molt important per Catalunya”.

Per la seva banda, el portaveu municipal de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, ha lamentat la utilització de l'acte d'inauguració del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània per "fer un míting independentista". Detall que "demostra, una vegada més, que Tarragona no els importa i la seva única obsessió és el monotema". En aquest sentit, ha criticat que "el govern del PSC es presti a projectar un vídeo de Puigdemont en un acte dels Jocs", cosa que "deixa molt clara la seva posició i abandona a la majoria de ciutadans de Tarragona".

Finalment, la diputada de Cs ha anunciat que el seu grup parlamentari ha presentat a la cambra catalana una Proposició de Llei* per “garantir l’accessibilitat i la seguretat dels espais públics infantils destinats a l’oci i el joc, que són essencials en el desenvolupament i la formació dels nens”. El mateix dia que finalitza els curs escolar i molts nens començaran a gaudir dels parcs infantils, ha manifestat que la normativa d’aquest tipus d’espais “és abstracta” i, per això, “Cs ha concretar mesures de seguretat i d’integració per als menors amb necessitats especials”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: