Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès condiciona el suport d'ERC als pressupostos de l'Estat a l'alliberament dels presos

El vicepresident del Govern creu que els comptes de l'executiu català es poden aprovar amb el suport de diversos grups

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, a la Llotja de Mar abans d'una conferència organitzada per la Cambra Barcelona El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, a la Llotja de Mar abans d'una conferència organitzada per la Cambra Barcelona BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 20 Setembre 2018 07:25

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha condicionat aquest dimecres el suport d'ERC als pressupostos de l'Estat a l'alliberament dels polítics presos. En un dinar organitzat per la Cambra Barcelona, Aragonès ha concretat que la situació política de Catalunya no es podrà "començar a normalitzar" fins que els polítics presos puguin tornar a la taula de negociació. "No pots tenir una taula de negociació on per una banda hi ha l'Estat i per l'altra una cadira que està a Lledoners, Brussel·les o a Ginebra", ha comentat. Per això, ha constatat que si el govern espanyol demana suport "caldrà avançar amb les dues qüestions en paral·lel".

D'altra banda, pel que fa als pressupostos del Govern, s'ha mostrat confiat en poder-los tirar endavant amb la possibilitat d'arribar a acords amb diverses formacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: