Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern xifra en 3.700 les empreses que han traslladat la seu social i sosté que ja s'ha tornat a la "normalitat"

La dada es redueix a 2.501 si es tenen en compte les "decisions empresarials", ja que hi ha companyies que pertanyen a grups

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en roda de premsa La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en roda de premsa MARIA FERNÁNDEZ NOGUERA / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 20 Setembre 2018 07:34

La Generalitat ha xifrat en 3.700 el nombre d'empreses que han traslladat la seu social des de l'1 d'octubre si es tenen en compte els Codis d'Identificació Fiscal (CIF). Tot i això la dada es redueix a 2.501 si es tenen en compte les "decisions empresarials", ja que hi ha companyies que pertanyen a grups empresarials. En conjunt, les empreses que han marxat sumen una facturació de 100.000 milions d'euros. Són els resultats de l'estudi que ha fet el Govern que ha presentat aquest dimecres la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, qui ha assegurat que som davant d'una "fi d'etapa" ja que les xifres de canvis de seu social han tornat a la "normalitat".

Segons l'estudi de la Generalitat, el 80% de les companyies que s'han traslladat són micro i petites empreses, gairebé el 80% corresponen al sector serveis i la majoria, el 61%, han fixat la seu social a Madrid.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: