Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra es referma en demanar la dimissió de Lesmes i "sancions immediates" després de conèixer nous correus dels jutges

El president de la Generalitat torna a reclamar una investigació de la fiscalia

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la declaració institucional del 20 de setembre El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la declaració institucional del 20 de setembre RUBÉN MORENO / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 21 Setembre 2018 15:02

El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha refermat aquest divendres en demanar la dimissió del president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, després de conèixer els nous correus de jutges que comparen l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont amb un violador. "Ens refermem en la declaració d'ahir: dimissió del president del CGPJ; sancions immediates i investigació de la fiscalia; alliberament presos polítics i retorn exiliats i arxivament de totes les causes; denúncies a la UE", ha manifestat a través del seu compte de Twitter.

El diari digital 'elmon' ha fet públics avui nous missatges de jutges a través d'un xat oficial del CGPJ que també compara Òmnium amb La Manada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: