Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra reclama mediació internacional a Catalunya perquè "està en joc la qualitat de la democràcia a Europa"

El president pregunta com es pot "confiar" en Estat que "envia la policia a pegar votants" o "protegeix" un rei que "és un 'hooligan' amb corona"

El president Quim Torra durant la conferència a Ginebra El president Quim Torra durant la conferència a Ginebra ALAN RUIZ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 17 Octubre 2018 21:21

El president Quim Torra ha defensat aquest dimecres la "necessitat" d'una mediació internacional entre Catalunya i Espanya perquè "està en joc la qualitat de la democràcia a Europa". En una conferència a la Universitat de Ginebra, Torra ha dit que cal una intervenció estrangera per "garantir que es busca una solució política" i també per fer que, un cop assolit un pacte, Madrid "compleixi". "Com podem confiar en un govern que protegeix el rei, que en comptes de ser un àrbitre, l'any passat va actuar com un 'hooligan' amb corona?", ha preguntat Torra.

El president ha remarcat que la classe política espanyola "no està oberta" a la mediació internacional, però que això no ha de servir "d'excusa" per la comunitat europea per no intervenir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: