Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El temporal de llevant fa desbordar el riu Daró en diversos punts i obliga a tallar una quinzena de carreteres gironines

A Figueres s'han desallotjat per precaució els usuaris de la Residència Les Acàcies, que es troba al costat del Manol

Una carreterera i un cotxe passant aquest diumenge 18 de novembre Una carreterera i un cotxe passant aquest diumenge 18 de novembre GERARD VILÀ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 18 Novembre 2018 14:48

El temporal de llevant que està afectant de manera particular les comarques de Girona ha fet desbordar el riu Daró en diversos trams. A més, també s'han hagut de tallar una quinzena de carreteres de la demarcació, bona part d'elles al Baix Empordà com a conseqüència del cabal del Daró. A La Bisbal d'Empordà el riu ha sobrepassat el Pont de l'Embut i ha obligat a tallar el trànsit tant de vehicles com de vianants que passejaven pels costats.

L'alcalde de la localitat, Lluís Sais, ha explicat que "plou sobre mullat" i espera que el temps "doni una treva". "Per sort no hem de lamentar danys personals", ha assenyalat Sais. L'Alt Empordà també s'ha vist afectat per la llevantada. De fet, la crescuda del riu Manol ha obligat a desallotjar la quarantena d'usuaris de la Residència Les Acàcies de Figueres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: