Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès insta els demòcrates a plantar-se davant l'"onada reaccionaria" de l'Estat i a exigir la llibertat dels presos

El vicepresident del Govern afirma que la recepta per acabar amb la precarietat passa per la independència

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, al congrés nacional de les Joventuts d'ERC El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, al congrés nacional de les Joventuts d'ERC GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 19 Novembre 2018 07:30

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha fet una crida als demòcrates a "plantar-se" davant l'"onada reaccionaria" que ha denunciat que es viu a l'Estat contra el moviment independentista.

Durant la cloenda del XXVIII congrés nacional de les Joventuts d'ERC aquest diumenge a Vic, Aragonès ha afirmat que en l'actualitat "van contra el procés" però que en un futur poden anar "contra les organitzacions sindicals, el moviment feminista, l'ecologista i altres forces de progrés". Per això, el també adjunt a la presidència d'ERC ha considerat que defensar la llibertat dels "presos polítics i exiliats" i la fi de la "repressió" a Catalunya és defensar els drets i les llibertats del futur.

Aragonès també ha dit que la recepta per acabar amb la precarietat passa per la independència i la construcció d'una societat "justa".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: