Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'advocada de Cuixart diu que el judici evidenciarà que el relat de les acusacions "vulnera drets fonamentals"

Marina Roig creu que el seu client és acusat com a líder d'una entitat civil i demanarà que testifiquin diverses personalitats socials

D'esquerra a dreta, els lletrats Jordi Pina, Marina Roig i Andreu van den Eyne, a les portes del Suprem, el passat 18 de desembre de 2018 D'esquerra a dreta, els lletrats Jordi Pina, Marina Roig i Andreu van den Eyne, a les portes del Suprem, el passat 18 de desembre de 2018 TÀNIA TÀPIA / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 15 Gener 2019 13:03

L'advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, ha assegurat que durant el judici al Tribunal Suprem intentarà evidenciar que el relat de les acusacions en sí mateix ja "vulnera drets fonamentals" i per això provaran de demostrar, atacant, que l'actuació política, judicial i policial va contra l'exercici de drets civils, polítics i democràtics.

De fet, Roig creu que el seu client no serà jutjat per la seva actuació com a persona física, sinó com a líder d'una entitat civil, Òmnium Cultural. Per això, la seva defensa citarà com a testimonis diverses personalitats socials, segons ha explicat Roig en declaracions a l'ACN.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: