Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ercros i l'Ajuntament de Flix donen un nou impuls a la urbanització de la Colònia de la fàbrica

L'empresa també farà una altra aportació econòmica destinada a la Reserva Natural de Sebes, a l'escola municipal de música i a la llar d'infants municipal

Conveni signat aquest mes de gener entre Ercros i l'Ajuntament de Flix Conveni signat aquest mes de gener entre Ercros i l'Ajuntament de Flix ERCROS
Catalunya Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Gener 2019 07:42

Ercros i l'Ajuntament de Flix han signat diversos convenis entre els quals destaca l'acord de col·laboració amb relació al projecte d'intervenció integral al barri de la Colònia de la fàbrica i un nou acord pel qual Ercros realitza una aportació econòmica a l'Ajuntament, destinada a contribuir al bon funcionament de la Reserva Natural de Sebes, a l'escola municipal de música i a la llar d'infants municipal.

 La Colònia de la fàbrica és un barri propietat d'Ercros, d'unes 14 hectàrees, que es troba situat al costat de les instal·lacions industrials i que conté una sèrie d'edificacions i espais d'un gran valor històric, arquitectònic i sentimental per al poble de Flix.

D'acord amb el conveni signat, Ercros cedirà gratuïtament a l'Ajuntament un conjunt de vials i espais d'oci situats en aquest barri, amb la finalitat que l'Ajuntament realitzi actuacions de millora i afecti aquests espais a l'ús o servei públic, amb un cost de uns 2,25 milions d'euros. Ercros es compromet a aportar gradualment fins 786.588 euros, a mesura que es vagin executant els treballs. Aquest import és la part que correspon satisfer a l'Ajuntament. La resta correspon a una subvenció atorgada pel Departament de Territori i Sostenibilitat en el marc de la Llei de Barris. Totes les actuacions han d'estar finalitzades abans del 31 de desembre de 2020.

Des de la seva implantació a Flix, el 1897, la interacció entre Ercros i la població, a través del seu Ajuntament, materialitzada a través de diferents activitats i àmbits, ha estat molt intensa. Aquesta estreta col·laboració ha donat lloc a la signatura de diversos convenis que s'han anat renovant i actualitzant al llarg del temps.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: