Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un nebot de Torra, entre els 16 detinguts per la Policía Nacional pel tall de vies a Girona l'aniversari de l'1-O

Entre els arrestats també hi ha el fotoperiodista Carles Palacio, que ja ha estat posat en llibertat

Sortida del detingut de la comissaria, el 16 de gener del 2019 Sortida del detingut de la comissaria, el 16 de gener del 2019 MARINA LÓPEZ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 17 Gener 2019 07:50

El Cos Nacional de Policia ha detingut 16 persones pel tall de les vies de l'AVE durant les mobilitzacions per l'aniversari de l'1-O. Entre els cinc detinguts aquest dimecres a la tarda hi ha Ernest Morell Torra, nebot del president de la Generalitat, Quim Torra, i militant de la CUP de Santa Coloma de Farners. També ha estat arrestat el fotoperiodista Carles Palacio, que el dia 1 d'octubre estava treballant com a fotoperiodista acreditat per diversos mitjans, segons han exposat fonts properes, i aquest matí cobria les detencions davant la comissaria.

Fonts de la defensa dels arrestats han afegit que un dels arrestats té una discapacitat i està sota curatela. Al matí la policia ja havia arrestat onze persones, entre els quals hi havia l'alcalde de Verges i el de Celrà, però en buscaven més que no havien localitzat. Els onze detinguts del matí han sortit en llibertat, com també el fotoperiodista Palacio.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: