Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs aclareix que Arrimadas no té intenció de reunir-se amb Puigdemont

La líder del Partit ha anunciat que visita diumenge la ciutat belga i l'expresident s'havia mostrat disposat a trobar-se

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, s'encaixen la mà abans de la seva primera reunió, el 27 de gener de 2016. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, s'encaixen la mà abans de la seva primera reunió, el 27 de gener de 2016. BEGOÑA FUENTES / ARXIU / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 22 Febrer 2019 14:40

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, no es reunirà amb l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Així ho ha volgut aclarir la formació d'Albert Rivera després que es plantegés aquesta possibilitat. I és que Arrimadas va publicar dijous un vídeo on anunciava que diumenge vinent anirà a Waterloo "a dir-li a Puigdemont que la república no existeix". Aquest divendres al matí, a més, l'expresident assegurava estar disposat a mantenir una "entrevista cordial" amb ella. Poc després, però, fonts de Ciutadans han volgut deixar clar que Arrimadas estarà a la ciutat belga on hi ha la Casa de la República però que no té cap intenció de trobar-se amb Puigdemont i que, per tant, la visita es limitarà a ser un acte del partit sense cap interacció amb l'expresident.

Minuts després de conèixer's la matisació de Cs, Puigdemont ha tornat a piular per qüestionar l'estratègia d'Arrimadas de voler "dir-li que la república no existeix" sense reunir-se amb ell. "I com m'ho vol dir, per telepatia, per megafonia? Mira que ja és ben rar això de fer 1.300 Km per anar a un lloc "que no existeix" per dir-li que "no existeix"... Fem-ho senzill: i si parléssim com dues persones que representem ciutadans de Catalunya i tenim opinions diferents?", ha publicat l'expresident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: