Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas anunciarà avui a Madrid que anirà de cap de llista per Barcelona al Congrés, segons 'El español'

El digital també apunta a Carrizosa o Roldán com a substituts de la cap de l'oposició al Parlament

El president de Ciutadans, Albert Rivera, i de la cap de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, a l'inici d'un acte del partit a Barcelona, el 17 de febrer del 2019(Horitzontal) El president de Ciutadans, Albert Rivera, i de la cap de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, a l'inici d'un acte del partit a Barcelona, el 17 de febrer del 2019(Horitzontal) AINA MARTÍ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 23 Febrer 2019 08:32

Inés Arrimadas anunciarà aquest dissabte a Madrid que anirà de cap de llista per Barcelona al Congrés per fer tàndem amb Albert Rivera en la lluita dels comicis general del 28 d'abril. Ho afirma el digital 'El español, segons el qual la cap de l'oposició al Parlament afrontarà les primàries a partir de dimarts vinent sense oposició esperable. Cal recordar que el fins ara número dos de Cs al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha anunciat la intenció de presentar-se de cap de llista per Toledo, fet que aplana el camí d'Arrimadas per fer el salt a Madrid.

Ara queda oberta la incògnita de qui la substituirà a Catalunya. Segons el digital, la decisió no està presa i sonen els noms tant del número dos d'Arrimadas al Parlament, Carlos Carrizosa, com el de la senadora tarragonina Lorena Roldán.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: