Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien que la Guàrdia Civil atura cotxes i autocars que van a la manifestació de Madrid contra el judici de l'1-O

Els agents aturen momentàniament els vehicles i demanem documentació i full de "contractació de serveis", segons l'ANC Balaguer

Un dels autocars que ha sortit des de Balaguer Un dels autocars que ha sortit des de Balaguer ANC BALAGUER
Catalunya ACN
Dissabte, 16 Març 2019 14:25

Alguns dels manifestants que van cap a la concentració d'aquest dissabte a la tarda a Madrid han denunciat a través de les xarxes socials que la Guàrdia Civil fa controls i atura momentàniament autocars i vehicles que porten objectes grocs, llaços i estelades. La majoria s'han fet a l'Aragó, prop de Saragossa, i segons l'ANC Balaguer demanen documentació i full de "contractació de serveis", tot i que, segons l'entitat, "la contractació telefònica és legal".

Més de 500 autocars han sortit aquest dissabte de diferents punts de Catalunya per dirigir-se cap a Madrid i també es preveu l'arribada d'autocars d'altres punts de l'Estat. Els organitzadors preveuen una manifestació multitudinària i que sigui "plural i diversa". La protesta té per lema "L'autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: