Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez assegura que amb un govern socialista la independència de Catalunya no es produirà "mai"

El president espanyol retreu al sobiranisme que governi "contra Catalunya" i acusa la "dreta" de ser "deslleial" i de "mentir"

Pedro Sánchez, en un acte a Mèrida, el passat 17 de febrer del 2019 Pedro Sánchez, en un acte a Mèrida, el passat 17 de febrer del 2019 PSOE
Catalunya ACN
Dilluns, 18 Març 2019 07:31

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest diumenge que amb el partit socialista a la Moncloa "no es produirà" la independència de Catalunya: "Convivència sempre, independència mai", ha clamat en un discurs al Comitè Federal del PSOE. El cap de l'executiu ha acusat els elements més "ultres" del sobiranisme de governar "contra" els catalans i de voler "enquistar" el conflicte.

Alhora, Sánchez també ha criticat l'actitud dels partits de "dretes" per "deslleials" i per "mentir" sobre els pactes entre socialistes i sobiranistes, "debilitant", d'aquesta manera, la resposta de l'Estat a les demandes de l'independentisme. "El rebuig als pressupostos va desvelar la veritat: el govern d'Espanya sempre ha defensat el diàleg dins de la legalitat", ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: