Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra i els consellers mantindran els llaços grocs tot i l'ultimàtum de la JEC i seguiran les recomanacions del Síndic

El president de la Generalitat no dona ordres als alts càrrecs ni funcionaris

La reunió del consell executiu. El president i els consellers mostren unes cartolines amb fragments de poemes que la consellera Borràs els ha repartit La reunió del consell executiu. El president i els consellers mostren unes cartolines amb fragments de poemes que la consellera Borràs els ha repartit GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 19 Març 2019 14:36

El president del Govern, Quim Torra, i els consellers de l'executiu mantindran la pancarta i els llaços grocs de l'edifici de Palau i dels departaments tot i l'últim ultimàtum de la Junta Electoral Central (JEC). Així ho ha explicat la consellera de Presidència, Elsa Artadi, durant la roda de premsa d'aquest dimarts al migdia, posterior a la reunió del Consell Executiu.

A més, el Govern seguirà les recomanacions del Síndic de Greuges, sobre aquesta decisió. Torra no ha donat ordre als alts càrrecs ni als funcionaris, i reiterarà en un nou document a la JEC com veu la situació, i informarà d'aquesta consulta al Síndic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: