Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra canvia el llaç groc per un de blanc amb una franja vermella a la façana del Palau de la Generalitat

El president manté la petició de llibertat per a "presos i exiliats" amb una nova pancarta que es col·loca damunt l'anterior

Operaris del Govern posen una nova pancarta damunt l'anterior, ara amb el llaç blanc i una franja vermella, al balcó del Palau de la Generalitat Operaris del Govern posen una nova pancarta damunt l'anterior, ara amb el llaç blanc i una franja vermella, al balcó del Palau de la Generalitat BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Març 2019 13:25

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha canviat el llaç groc per un altre de blanc amb una franja vermella a la façana del Palau de la Generalitat. Així, Torra ha optat per col·locar una nova pancarta damunt l'anterior, amb el mateix lema, però amb el canvi de color del llaç. D'aquesta manera el president manté la petició de llibertat per a "presos polítics i exiliats".

Operaris del Govern han posat la nova pancarta a les 10:20 hores, l'endemà que el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, recomanés que de manera "excepcional" retirés els llaços grocs i estelades dels edificis de la Generalitat. A les 10:35 s'ha afegit una pancarta a la finestra del costat del balcó amb la frase "llibertat d'expressió".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: