Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos morts en un incendi en un domicili a Tortosa

Els Bombers els han rescatat amb vida però han mort poc després

L'edifici sinistrat al barri de Remolins de Tortosa aquest dimecres a la nit L'edifici sinistrat al barri de Remolins de Tortosa aquest dimecres a la nit JORDI MARSAL / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Març 2019 13:35

Dues persones han mort aquesta nit en un incendi en un domicili al barri de Remolins de Tortosa. Els Bombers els han rescatat amb vida però han mort poc després. Les víctimes són una dona de 92 anys i el seu fill de 68, que tenia mobilitat reduïda. La dona va ingressar a l'Hospital Verge de la Cinta amb ferides al 90% del seu cos i allà va morir. Els fets van passar al carrer Hospitalet número 13, a la primera planta d'un edifici de tres pisos. Els Bombers van rebre l'avís a les 22.24 hores, i mitja hora més tard ja l'havien extingit. L'edifici no té danys estructurals i no ha calgut desallotjar cap veí. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del foc. L'incendi s'hauria produït per un accident domèstic mentre estaven cuinant, segons l'Ajuntament.

Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers, dos de la Policia Local, dos ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques i una patrulla dels Mossos, a més d'un metge del CAP. Va cremar mobiliari de diferents habitacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: