Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junqueras: "Els vostres vots ens han de fer lliures a tots plegats"

Romeva assegura que qui diu que ERC ha renunciat a la construcció de la república "menteix"

Un moment de la videoconferència del cap de llista d'ERC al Congrés, Oriol Junqueras, i el del Senat, Raül Romeva, a l'acte d'ERC a Cambrils Un moment de la videoconferència del cap de llista d'ERC al Congrés, Oriol Junqueras, i el del Senat, Raül Romeva, a l'acte d'ERC a Cambrils GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 21 abril 2019 21:15

El president d'ERC i cap de llista a les eleccions espanyoles, Oriol Junqueras, ha demanat aquest diumenge guanyar els comicis del 28-A perquè els vots els faran "lliures a tots plegats". En un acte de campanya a Cambrils a través d'una videoconferència des de Soto del Real, Junqueras ha demanat fer "avergonyir" els que tenen els processats per l'1-O empresonats però també votar ERC per "fer millor el nostre país i la societat".

"Mobilitzeu a la gent, feu que la mobilització sigui més massiva que mai i que les urnes s'omplin de vots de llibertat". Junqueras ha intervingut acompanyat pel candidat al Senat Raül Romeva. Romeva ha reclamat votar de manera "massiva", "il·lusionada" i "determinada" als republicans per construir un país per a tothom. "Qui digui que hem renunciat menteix", ha exclamat Romeva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: