Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La militància de Junts decideix sortir del Govern amb el 55,73% dels vots

El 42,39% dels afiliats voten quedar-se a l'executiu a la consulta, que ha tingut una participació del 79,18%

Imatge d'arxiu del secretari general de Junts, Jordi Turull, i la presidenta Laura Borràs, en una roda de premsa Imatge d'arxiu del secretari general de Junts, Jordi Turull, i la presidenta Laura Borràs, en una roda de premsa NATÀLIA SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 07 Octubre 2022 18:46

Els afiliats de Junts han decidit sortir del Govern a la consulta que el partit ha fet a la militància. Un 55,73% dels afiliats ha votat a favor d'abandonar l'executiu, mentre que el 42,39% han demanat quedar-s'hi. Només hi ha hagut un 1,88% dels vots en blanc.

La participació a la consulta ha estat molt alta, d'un 79,18%. L'executiva de Junts tenia previst reunir-se a partir de dos quarts de sis de la tarda per analitzar el resultat. La formació farà una roda de premsa a la seu de Junts un cop acabi la reunió.

El cens total era de 6.465 afilats, que podien respondre en dos dies a la pregunta: "Vols que Junts continuï formant part de l'actual Govern de la Generalitat de Catalunya?". Hi havia tres opcions: sí, no o vot en blanc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: