Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Balcells afirma que l'activitat de l'Hospital Clínic es refà de "forma progressiva" després del ciberatac

El centre incrementa les cirurgies en un 50% i les plantes d'hospitalitzacions funcionen amb normalitat

El conseller de Salut, Manel Balcells, atenent els mitjans de comunicació a l'Hospital Sant Joan de Reus El conseller de Salut, Manel Balcells, atenent els mitjans de comunicació a l'Hospital Sant Joan de Reus ARNA U MARTÍNEZ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 07 Març 2023 17:13

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha afirmat que l'activitat de l'Hospital Clínic es refà de "forma progressiva" aquest dimarts després del ciberatac. Balcells ha assegurat que s'han incrementat les cirurgies al 50% i que les consultes externes ja han recuperat el 10%.

També ha explicat que les plantes hospitalitzacions funcionen amb normalitat i ha tornat a llençar un missatge de tranquil·litat: "Tots els pacients que tenen una necessitat d'atenció immediata, si no pot ser al Clínic, en el cas de la radioteràpia d'oncologia, serà en un altre hospital", ha dit des de Reus.

En concret, ha especificat que s'estan avaluant els usuaris per traslladar-los a l'Hospital de Sant Pau, on podran ser atesos amb el mateix plantejament terapèutic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: