Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP vol les xifres del Museu Casteller

Segons el grup de l'oposició, l'equipoament s'endú partides del Barri Antic o Promoció Econòmica, entre d'altres

Imatge d'arxiu de les obres del Museu Casteller Imatge d'arxiu de les obres del Museu Casteller EL PORTAL NOU
Cultura Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimecres, 25 Gener 2017 08:04

La dificultat de fer un seguiment econòmic del que està costant el Museu Casteller és un dels arguments que esgrimeix la CUP de Valls per presentar més de cent esmenes al pressupost municipal per a l'any vinent. Segons la formació, l'equipament “s'endú partides del Barri Antic, de Promoció Econòmica i les pròpies del museu, entre d'altres”. A més, denuncia que “l'equip de govern de CiU i ERC no ha volgut donar el detall de com es destinaran partides com ara la de posicionament”.

Els cupaires reconeixen que les seves esmenes no faran el pressupost que desitgen, però poden ajudar a “millorar les mancances que té la ciutat”. En aquest sentit, el grup retreu al govern local que faci “titulars de projectes dels quals després no se sap res” en comptes de fer front a polítiques que tinguin més incidència social”. En aquest sentit, afegeixen que els grans projectes de mandat de CiU i ERC com ara la nova escola de música, el museu, l'arxiu municipal, la nova seu de la Policia Local, el centre cívic a Ca la Mateueta, la rehabilitació de Ca Xapes com a llar de jubilats i l'anunciat pla de Torrents “no es veuen per enlloc”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: