Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Tu cara me suena’ al Barri del Port de Tarragona

El Concurs de Disfresses torna a la Festa del Carnaval

Imatge d'un dels moments de la Festa de Disfresses del barri del Port de Tarragona del Carnaval de l'any passat Imatge d'un dels moments de la Festa de Disfresses del barri del Port de Tarragona del Carnaval de l'any passat CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Febrer 2017 10:30

El proper divendres 24 de febrer, i després de l’èxit de l’any passat, torna el Concurs i Festa de Disfresses del Carnaval 2017 al Barri del Port de Tarragona i, que enguany, estrena la categoria ‘Tu cara me suena’ amb imitacions.

‘Joves del Port’ i l’Associació de Veïns del Port han programat novament el Concurs de Disfresses per a tots els públic. El certamen tindrà lloc al magatzem festiu situat al carrer Sant Miquel 19, a partir de les 18h. L’acte comptarà amb diversos premis i categories: infantil, juvenil, adult, individual i grup. El jurat tindrà en compte l’originalitat de la temàtica escollida, així com de la posada en escena.

L’entrada és gratuïta per al públic i de 3€ per als participants per tal de fer front a despeses d’organització i manteniment. En acabar hi haurà una festa de disfresses amb música, servei bar i porcions de pizza. A més, l’esdeveniment comptarà amb la visita del Carnestoltes i la Concubina del Carnaval de Tarragona, per part de les comparses Nou Ritme i Disc 45

‘Tu cara me suena’ com a novetat

D’altra banda, i com a gran novetat d’aquest any, s’estrena la categoria ‘Tu cara me suena’ en relació amb el famós programa televisiu que combina disfressa i espectacle. Els participants podran optar per la modalitat d’un cantant o d’un grup musical i hauran de concursar disfressats com a tal i interpretar un tema seu, ja sigui cantant o playback. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: