Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Franco, imatge del cartell del Carnaval de Reus

El guanyador del disseny ha estat Josep Sendra, de Ginestar, d'entre 18 propostes presentades

La imatge del cartell de Carnaval 2017 La imatge del cartell de Carnaval 2017 CEDIDA
Cultura Jordi Siré/ Reus Digital
Dimecres, 15 Febrer 2017 08:31

El dictador espanyol Francisco Franco amb barretina, ulleres de basar xinès i corbata amb els colors del moviment gai rematada per una estelada. Amb aquest disseny Josep Sendra, de Ginestar, ha estat el guanyador del cartell del Carnaval de Reus entre les 18 propostes presentades. Del 23 al 28 de febrer la disbauxa tornarà a regnar als carrers de la ciutat, amb la previsió que sigui el més nombrós fins ara, perquè hi ha prop de 7.000 participants i amb la novetat del vermut carnavalesc, que es farà el diumenge dia 19 al Pallol. El president de la Federació Reusenca d'Associacions del Carnaval (FRAC), Pere Tullerols, va calcular en prop d'una seixantena les colles que sortiran al carrer i va aprofitar la presentació del programa d'actes per parlar de la cuina de la festa.

“Enguany serà el primer any en què l'Ajuntament de Reus serà responsable per escrit del que pugui passar durant el Carnaval”, va afirmar Tullerols. “Altres cops semblava que s'amagaven i quan hi havia problemes tot quedava enlaire.”

Amb el document en forma de conveni, que l'entitat encara no ha signat tot i que manifesta que està d'acord amb l'esborrany, la Federació Reusenca d'Associacions del Carnaval preveu afrontar les dificultats que podrien sorgir “a partir dels canvis legislatius”. “Aquests canvis obligarien que, en cas d'un accident dels grossos, tots els membres de la junta de la FRAC haguéssim de respondre amb el nostre patrimoni, i no hem d'oblidar que surten prop de 30.000 persones al carrer i que enguany, a més, ens trobem en situació d'alerta de nivell quatre en previsió d'atacs terroristes”, van explicar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: