Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval d’Altafulla comptarà amb una carrossa més

Els actes principals seran l’Arribada de Sa Majestat Carnestoltes, la Rua de Carnaval, la Guerra de confeti i l’enterrament de la sardina

Una de les edicions del Carnaval d'Altafulla. Una de les edicions del Carnaval d'Altafulla. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Febrer 2017 11:06

Les regidories de Cultura i Festes ja ho tenen tot apunt per al Carnaval 2017 d’Altafulla. En aquesta edició hi prendran part cinc carrosses i tres comparses, incrementant-se així en una carrossa més. Quant a comparses, el grup de la ‘Jet Set’ no hi participarà arran de la recent perduda del veí Paco Cañas, molt vinculat a aquesta companyia. Aquest 2017, la subvenció per a les carrosses s’ha incrementat dels 400 als 450€, i per a les comparses s’ha reduït dels 200 als 175€. La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha destacat que una de les carrosses la composen una setantena de persones.

Per rebre la totalitat de la subvenció, a banda de participar a totes les activitats que organitza el consistori, també cal que com a mínim un 60% dels membres de cada grup siguin d’Altafulla.

Programa

En relació als diferents actes organitzats, el tret de sortida serà el dijous, 23 de febrer, a les 20:15h, amb l’Arribada de Sa Majestat Carnestoltes i una posterior degustació de truita i beguda. A l’endemà, el dia 25 de febrer, a les 21:30h, a la plaça de la Portalada, s’iniciarà la Rua de Carnaval que recorrerà els carrers del poble fins a la Violeta, on tindrà lloc el Ball de Carnaval, que s’allargarà fins a la matinada.

Serà diumenge, a les 17:30h, a la plaça de la Portalada quan torni la Rua de Carnaval per a grans i petits fins a la plaça del Pou, on es farà la guerra de confeti i l’espectacle infantil i familiar de carnaval ‘Confetti express’.

Com a cloenda dels actes, el dimecres, 1 de març, a les 20h, es produirà l’enterrament de la sardina on els ciutadans s’acomiadaran del Carnestoltes i enterraran la sardina amb els Diables Petits i Grans d’Altafulla, des de la Violeta fins a les escoles Teresa Manero. També es gaudirà d’una degustació d’arengada o llonganissa i beguda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: