Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval Xic’s de Salou més solidari

Unes 600 persones participen a la festa, que destinarà els dos euros solidaris que costava cada entrada, a la investigació contra el càncer infantil

Foto de família dels guanyadors dels premis del Carnaval Xic's Foto de família dels guanyadors dels premis del Carnaval Xic's CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Febrer 2017 14:44

Salou ja té les tres disfresses guanyadores del Carnaval Xic’s d’aquest dissabte. En una gran festa al pavelló Salou centre s’han aplegat unes 600 persones per gaudir d’una bona estona i celebrar el carnaval solidari que la regidoria d'Infància a través del Club Xic's i conjuntament amb l'Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí del municipi han muntat per tercer any consecutiu.

Gairebé un centenar de nens i nenes han participat en el concurs de disfresses en una tarda on la diversió i el bon ambient han estat les claus principals. El jurat ha determinat que el jove Martín Posada d’encara no 2 anys s’endugués el primer premi per una disfressa de la pel·lícula d’animació ‘Up’ de la factoria Pixar; d’altra banda, el segon premi ha estat per Laureana Rodríguez de 7 anys que ha desfilat disfressada de Robot i, finalment, el tercer premi se l’ha endut Martina Pozo de 9 anys amb un vestit clàssic ‘d’empollona’ de la classe. Els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100 euros, 75 euros i 50 euros, respectivament, i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou.

En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, també els nens i nenes que han assistit al pavelló han pogut gaudir d’animació infantil i tallers a més d’inflables.

Els dos euros solidaris que costava cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d'una donació a l'hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. La regidora d'Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l'Associació Oncològica Murielle Reig, han agraït el suport en la vetllada de celebració del carnaval a Salou.

Festa jove!

Ja per la nit, la regidoria de Joventut amb el suport del Grup Esplai van prendre el protagonisme del Carnaval amb una festa disco jove amb el DJ Moi Gregor. el pavelló va acollir una festa jove. El jurat va determinar que la millor disfressa individual fos per Anna Otal amb 'Pablo Escobar'; la millor parella Dani Molina i Pili per 'La mort mexicana'; la millor disfressa grupal va anar a les quatre integrants: Yaz, Kristel, Sandra i Emma amb 'Superlego'; la disfressa més original va ser per la família Bolíbar amb 'Títeres' i, finalment la millor posada en escena a la disfressa "''Superheroines'.

En el marc d’aquesta festa es van lliurar fins a 5 premis en vals per bescanviar a diferents botigues de Salou, premiant amb 100 euros la millor disfressa individual; amb 150 euros més per a la millor parella; la millor posada en escena va rebre un premi de 100 euros mentre que el millor grup es va endur un val de 200 euros. El darrer dels premis que es van concedir per part de l’organització seva ser a la disfressa més original amb 100 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: