Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El periodista Òscar Ramírez presenta el seu nou llibre a la Canonja

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 11 de maig, a partir de les 20.00 h

L'acte es durà a terme al Centre d’Estudis Canongins Pons de Castellví L'acte es durà a terme al Centre d’Estudis Canongins Pons de Castellví CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Mai 2017 10:35

El periodista i escriptor Òscar Ramírez Dolcet arriba aquest dijous a La Canonja per donar a conèixer el seu últim llibre ‘El trist atzar del vertigen que em devora’ després d’haver-lo presentat amb èxit a la ciutat d’Altamura (Itàlia), Tarragona, Reus, Tortosa o Montblanc, entre altres indrets.

L’acte, que començarà a les 20.00 h, es farà a la seu del Centre d’Estudis Canongins Pons de Castellví i anirà a càrrec del president de l’entitat, Francesc Roig.

‘El trist atzar del vertigen que em devora’

El llibre, que s’ha publicat en català i italià, és el dissetè que escriu Òscar Ramírez Dolcet i parla sobre temes tant universals com la mort, la pèrdua, l’amor o la família, sempre amb un ritme poètic que captiva al lector. La gira de presentacions continuarà fins passat l’estiu i inclou ciutats com Lleida, Salou, Palma de Mallorca, Barcelona, El Vendrell, Andorra i Rabat (Marroc).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: